PCD-51 nyirokmasszírozó készülék

A Lympha-press termékcsalád legújabb tagja, a PCD-51, egy kisméretű, de mégis professzionális 2×4 kamrás nyirokmasszírozó készülék.

Az alább felsorolt esetekben javallott használata:

Primer lymphödéma

Szekunder lymphödéma

Vénás elégtelenség

Vénás lábszárfekély

Az izompumpa elégtelen működése

A készülék kisméretű, így könnyen szállítható, kezelése rendkívül egyszerű, mégis, az elért kezelési eredmények vetekszenek a kórházi készülékek eredményeivel.

Egyszerűségénél és méreténél fogva ára is rendkívül kedvező.

Árajánlatért, és további információért keressen minket.

 

8 cellás lábmandzsetta:

A mandzsetta eredeti 4 cellája ketté van osztva, és ha a benne lévő levegő nyomása elér egy bizonyos értéket, akkor megnyílik a második fele is, ezáltal lesz a négy cellásból 8 cellás. A mandzsettákba gyárlilag kerül beépítésre a légvezeték, így annak összeszerelésével nem kell foglalkozni. 3 méretben kapható

Comfy lite:

8 cellás karmandzsetta-torzó kombináció, mely a kart, hátat, mellkast kezeli. 3 méretben, jobb és baloldali verzióban kapható.

16 cellás nadrág:

Mindkét oldalán 8-8 cella működik, kezeli a csípőt, derekat is. Egy méret, de bővítőcsíkokkal mérete növelhető.

PCD készülékéhez speciális mandzsettákra van szüksége? Tekintse meg kínálatunkat!

PCD nyirokmasszázs gépekKöztudott, hogy a nyirokmasszázs rendkívül jótékony hatással bír a szervezetre minden szempontból, ezért egyre több olyan berendezéssel lehet találkozni a gyógyászatban, amelyek biztosítják ezt a speciális masszázst. Hatalmas népszerűségnek örvendenek a PCD készülékek, ugyanis kis helyen is elférnek, könnyen mozgathatóak, szállíthatóak, így tulajdonképpen bárhol használhatóak. A berendezésekhez további kiegészítők is vásárolhatóak, mint például speciális mandzsetták, amelyek alkalmazásával szinte az egész test kezelhetővé válik!

A PCD nyirokmasszázs gépekhez beszerezhető speciális mandzsetták két részre bonthatók, felső és alsótest szerint, így olyan kiegészítők vásárolhatóak meg a készülékekhez, amelyekkel akár az egész testet is masszíroztathatja, ezáltal tökéletes nyirokkeringést biztosíthat szervezetének! A PCD nyirokmasszázs gépekhez tartozó speciális mandzsetták alkalmazása veszélytelen, egyszerűen tisztán tarthatóak és nem utolsó sorban használatukkal garantált a gyógyulás!

Ha Önnek is szüksége van PCD készülékéhez speciális mandzsettákra, szerezze be kínálatunkból!

 

A nyirokkeringés és a nyirokszervek

nyirokrendszerAz immunrendszerünk egyensúlya kényes, ami könnyen felborulhat, ha a nyirokrendszer nem tudja elvégezni a feladatát megfelelően. A nyirokrendszer összetett dolog, ami nyirokszervekből áll, de hozzátartoznak a nyirokerek is, valamint a csecsemőmirigy, a mandula és a lép is.

A nyirokszervek termelik a fehérvérsejteket, amiknek az emberi test minden pontjára el kell jutniuk, mindeközben a keringés feladata, hogy a szövet-, vagy sejtközötti folyadékot visszajuttassa a szívbe, lipideket szállítson, védje az immunrendszert a káros anyagokkal szemben, és a szövetekből kiszűrje a bomlástermékeket. Ha a nyirokkeringés és a nyirokszervek egyensúlya megbomlik, azonnali segítségre, helyreállításra van szükség. A probléma oka lehet gyulladás, mozgásszegény életmód, vagy akár daganat is.

Keressen minket bizalommal, és érdeklődjön otthoni használatra szánt nyirokmasszázs-gépeinkről! Lépjen a gyógyulás útjára, hogy újra egészséges nyirokkeringéssel élhesse mindennapjait! Amennyiben részletesebb tájékoztatásra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Facebook

Twitter

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 18 Aug 2017
  • Pinned: 1 Aug 2017
  • Pinned: 19 Jul 2017
  • Pinned: 11 Jul 2017
  • Pinned: 29 Jun 2017
  • Pinned: 9 Jun 2017
  • Pinned: 18 May 2017
  • Pinned: 8 May 2017
  • Pinned: 19 Apr 2017
  • Pinned: 5 Apr 2017
Blogger
Flickr