+36309493700 batka22@t-online.hu
slider-1
slider-3
slider-2
previous arrow
next arrow

2×4 csatornás készülék a láb érszűkületes betegségének kezelésére.

A beállítható nyomás 80-120 Hgmm, a készülék speciális, lympha jellegű kezelést végez, melyben a viszonylag magas nyomást minden ciklusban 3-4 másodpercig megtartja, mielőtt a cellákat egyszerre leeresztené. A kb. 3 hónapig, napi 3 (v. 2×1,5) órás kezelés hosszú időre fájdalommentessé teheti a járást, csökkentheti az érszűkület fájdalmas mellékhatásait.

Árajánlatért, és további információért keressen minket.

A mandzsetták használatából eredő higiéniai szempontok miatt bérlési, kölcsönzési lehetőségre nincs mód. Szíves megértésüket köszönjük!

Miért hasznos az Angio-Press?

Az Angio-Press készülék a véráramlás javítására, otthoni használatra javasolt. Az artéria perifériás, szűkületes megbetegedéseinek kezelésére fejlesztették ki. A készülék előnye, hogy kényelmesen használhatja megszokott környezetében. Mindemellett az Angio-Press által nyújtott masszázs fájdalommentes kezelést biztosít.

A készülék hatékonyságát több alany bevonásával németországi és izraeli kutatások bizonyították. Csupán sétálniuk kellett a betegeknek, akik először átlagosan 75 métert voltak képesek megtenni fájdalommentesen, de a három hónapos használat után ez a távolság a duplájára nőtt. Az a kontrollcsoport, amely nem használta az Angio-Press-t, testmozgást végeztek és gyógyszeres kezelést kaptak, csupán 13 méterrel voltak képesek többet megtenni a három hónap letelte után.

Az Angio-Press működésének lényege, hogy a láb disztális (a törzstől távolabb eső) részénél kezdi a nyomást, folyamatosan haladva a proximális (a törzshöz közel eső) terület felé. Miután a ciklus befejeződött, a nyomás körülbelül 3- 4 másodpercig tart, majd a cellák leeresztenek és nagyjából 40 másodperces szünet következik.

Ha szeretne megszabadulni az érszűkület okozta lábfájdalomtól, vegye igénybe Ön is az Angio-Press-t!