+36309493700 forstnerkati@gmail.com

Modern nyirokmasszázs gép, amely mobil applikációval is irányítható. Tudjon meg többet a Lympha Press Optimal Plus 912-ről, és tapasztalja meg a hatást!

A nyirokrendszer súlyos, kellemetlen betegsége a nyiroködéma. Ezt okozhatja műtét, baleset vagy akár az is előfordulhat, hogy a beteg születése óta együtt él a problémával. Bármilyen okról is legyen szó, a nyiroködémával foglalkozni kell, amivel kapcsolatban szerencsére több gyógymód is elérhető.

A nyirokmasszírozó gép ezen a területen népszerű megoldásnak számít. A Lympha-press termékei professzionális megoldást kínálnak, évek óta bizonyítanak már, a kompressziós masszázson keresztül segítenek helyreállítani a nyirokkeringést.

Lympha Press Optimal Plus 912 igazán forradalmi megoldást kínál a szakembereknek, akik így teljesen személyre tudják szabni betegeik kezeléseit.

Ismerkedjen meg a Lympha Press Optimal Plus 912-vel!

Lympha Press Optimal Plus 912 teljes mértékben modern, egyedülálló funkcióinak köszönhetően végre a legjobb szolgáltatást biztosíthatják az orvosok a pácienseknek. Az eszközt a Lympha Press® mobilalkalmazással lehet szabályozni, így mindig az aktuális igények szerint történhet a nyirokmasszázs.

Ezen a területen is eltérhetnek a páciensek igényei, szinte mindenkinek másfajta intenzitású kezelésre van szüksége, ezt pedig könnyedén meg lehet valósítani a korszerű berendezéssel és mobilalkalmazásával.

Megbízható készülék, ami az orvosok munkáját is segíti

A betegeken kívül természetesen a szakemberek is előnyökre tehetnek szert ezzel a készülékkel. A mobileszközön keresztül sokkal kényelmesebb, gyorsabb irányítani a berendezést, így akár kezelés közben is lehet változtatni az intenzitáson.

A rugalmas programozásnak köszönhetően az orvosok végre valóban színvonalas, az egyéni igényeket kielégítő szolgáltatást tudnak kínálni.

Honlapunkon további információkat találhat a készülékről, biztosítsa Ön is a maximumot a kezelések során, hiszen csak így léphetnek a betegek a gyógyulás útjára.

Ha kérdezni szeretne, bátran tegye meg, ehhez csak fel kell vennie velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeinken!