+36309493700 forstnerkati@gmail.com
slider-1
slider-3
slider-2
previous arrow
next arrow

PCD-51 nyirokmasszírozó készülék

A Lympha-press termékcsalád legújabb tagja, a PCD-51, egy kisméretű, de mégis professzionális 2×4 kamrás nyirokmasszírozó készülék.

Az alább felsorolt esetekben javallott használata:

Primer lymphödéma

Szekunder lymphödéma

Vénás elégtelenség

Vénás lábszárfekély

Az izompumpa elégtelen működése

A készülék kisméretű, így könnyen szállítható, kezelése rendkívül egyszerű, mégis, az elért kezelési eredmények vetekszenek a kórházi készülékek eredményeivel.

Egyszerűségénél és méreténél fogva ára is rendkívül kedvező.

Árajánlatért, és további információért keressen minket.

A mandzsetták használatából eredő higiéniai szempontok miatt bérlési, kölcsönzési lehetőségre nincs mód. Szíves megértésüket köszönjük!

 

8 cellás lábmandzsetta:

A mandzsetta eredeti 4 cellája ketté van osztva, és ha a benne lévő levegő nyomása elér egy bizonyos értéket, akkor megnyílik a második fele is, ezáltal lesz a négy cellásból 8 cellás. A mandzsettákba gyárlilag kerül beépítésre a légvezeték, így annak összeszerelésével nem kell foglalkozni. 3 méretben kapható

Comfy lite:

8 cellás karmandzsetta-torzó kombináció, mely a kart, hátat, mellkast kezeli. 3 méretben, jobb és baloldali verzióban kapható.

16 cellás nadrág:

Mindkét oldalán 8-8 cella működik, kezeli a csípőt, derekat is. Egy méret, de bővítőcsíkokkal mérete növelhető.

Comfy lite

PCD készülékéhez speciális mandzsettákra van szüksége? Tekintse meg kínálatunkat!

Köztudott, hogy a nyirokmasszázs rendkívül jótékony hatással bír a szervezetre minden szempontból, ezért egyre több olyan berendezéssel lehet találkozni a gyógyászatban, amelyek biztosítják ezt a speciális masszázst. Hatalmas népszerűségnek örvendenek a PCD készülékek, ugyanis kis helyen is elférnek, könnyen mozgathatóak, szállíthatóak, így tulajdonképpen bárhol használhatóak. A berendezésekhez további kiegészítők is vásárolhatóak, mint például speciális mandzsetták, amelyek alkalmazásával szinte az egész test kezelhetővé válik!

PCD nyirokmasszázs gépekhez beszerezhető speciális mandzsetták két részre bonthatók, felső és alsótest szerint, így olyan kiegészítők vásárolhatóak meg a készülékekhez, amelyekkel akár az egész testet is masszíroztathatja, ezáltal tökéletes nyirokkeringést biztosíthat szervezetének! A PCD nyirokmasszázs gépekhez tartozó speciális mandzsetták alkalmazása veszélytelen, egyszerűen tisztán tarthatóak és nem utolsó sorban használatukkal garantált a gyógyulás!

Ha Önnek is szüksége van PCD készülékéhez speciális mandzsettákra, szerezze be kínálatunkból!

A nyirokkeringés és a nyirokszervek

Az immunrendszerünk egyensúlya kényes, ami könnyen felborulhat, ha a nyirokrendszer nem tudja elvégezni a feladatát megfelelően. A nyirokrendszer összetett dolog, ami nyirokszervekből áll, de hozzátartoznak a nyirokerek is, valamint a csecsemőmirigy, a mandula és a lép is.

nyirokszervek termelik a fehérvérsejteket, amiknek az emberi test minden pontjára el kell jutniuk, mindeközben a keringés feladata, hogy a szövet-, vagy sejtközötti folyadékot visszajuttassa a szívbe, lipideket szállítson, védje az immunrendszert a káros anyagokkal szemben, és a szövetekből kiszűrje a bomlástermékeket. Ha a nyirokkeringés és a nyirokszervek egyensúlya megbomlik, azonnali segítségre, helyreállításra van szükség. A probléma oka lehet gyulladás, mozgásszegény életmód, vagy akár daganat is.

Keressen minket bizalommal, és érdeklődjön otthoni használatra szánt nyirokmasszázs-gépeinkről! Lépjen a gyógyulás útjára, hogy újra egészséges nyirokkeringéssel élhesse mindennapjait! Amennyiben részletesebb tájékoztatásra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!