+36309493700 forstnerkati@gmail.com
slider-1
slider-3
slider-2
previous arrow
next arrow

Egy kar, valamint a törzs masszírozására alkalmas mandzsetta. Speciális „torzó” testmasszírozó része képes a hónalj masszírozására is. Külön jobb vagy baloldali modell létezik, S, M, L méretben.

Árajánlatért, és további információért keressen minket.

A mandzsetták használatából eredő higiéniai szempontok miatt bérlési, kölcsönzési lehetőségre nincs mód. Szíves megértésüket köszönjük!

„Comfy” profi kar -és torzó kezelő mandzsetta

A nyirokrendszer tipikus betegsége a nyiroködéma, ami a testnedvek felgyülemlését jelenti. Ilyenkor a nyirokrendszer egészséges működésébe hiba csúszik, ennek oka lehet gyulladás, túlterheltség vagy sérülés is. Ezen segíthet a nyirokmasszázs, amit már otthon is végezhetnek a betegek olyan eszközök segítségével, mint amilyen a karmandzsetta.

A karmandzsetta a nyirokmasszázs gép tartozéka, amelynek celláit a gép sorban felfújja, illetve leereszti a kezelés során. Ennek köszönhetően kompressziós nyomást gyakorol a nyirokrendszerre, megvalósul a nyirokmasszázs! A légrekeszek, karmandzsetták felfújása egy légpumpa segítségével történik, amit egy elektronikus szabályozó rendszerrel tudunk vezérelni. Amikor a légrekeszek összenyomják az érintett testrészt, stimulálják az izmokat, a bőrt és a keringési rendszert.

Ilyen, otthoni használatra alkalmas valamennyi Lympha-press gép, a Comfy is, amely mandzsettákkal a kar és a törzs nyirokereinek masszírozására alkalmas. Ezzel a mandzsettával  a hónalj nyirokcsomóit is masszírozni tudjuk. A Comfy jobb, illetve baloldali karra készült változatban is kapható, többféle méretben!