+36309493700 batka22@t-online.hu

Nyirokmasszírozó készülék otthonra is vásárolható! Használatával kényelmes körülmények között segíthetjük elő a felgyülemlett nyirokfolyadék távozását.

Hazánkban, de világszerte is sokan küzdenek lábdagadással. Ez egy rendkívül kellemetlen tünet, amit a különböző okok miatt felgyülemlett nyirokfolyadék okoz, és sajnos nem is ártalmatlan jelenségről van szó. Kezelésre mindenképp szükség van, különben tovább súlyosbodhat a helyzet, és idővel még több probléma jelentkezhet. A legjobb, ha beszerzünk egy nyirokmasszírozó készüléket otthonra, hogy kényelmes körülmények között léphessünk a gyógyulás útjára.

Az otthoni nyirokmasszírozó gép több esetben is alkalmazható: elsődleges és másodlagos nyiroködéma, zsírödéma és terhesség során kialakuló visszeres panaszok esetén, de segít a mélyvénás trombózis megelőzésében és maradványtüneteinek csökkentésében, az izomregenerálásban, illetve a lábak visszerek okozta tüneteit is csökkenti. Természetesen minden esetben, ha nyirokrendszeri elégtelenség gyanúja merül fel, orvosi konzultáció szükséges!

Az otthoni nyirokmasszírozó gép tulajdonképpen egy mini légkompresszor, ami a beállított nyomásnak megfelelően levegőt fúj a karon, lábakon vagy csípőn elhelyezett mandzsettába, ami felfújódva nyomást gyakorol az alatta lévő területre, ezzel elősegítve a felgyűlt nyirokfolyadék távozását. A mandzsettákban lévő kamrák külön-külön is működtethetők, így rendkívül jól szabályozható, hogy pontosan hol történjen a nyirokmasszázs.

Cégünk kínálatában megtalálható a Lympha-press PCD-51, ami az egyik legpraktikusabb nyirokmasszírozó készülék otthonra. Használata kényelmes, kezelése egyszerű, az ára pedig megfizethető! Remek választás, ha megbízható, kisméretű berendezésre van szükség, ami bárhová magunkkal vihető.

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük az otthoni nyirokmasszírozó gépek iránt, ne habozzon, bátran forduljon hozzánk bővebb információért! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére és válaszolnak minden felmerülő kérdésére.