+36309493700 forstnerkati@gmail.com
slider-1
slider-3
slider-2
previous arrow
next arrow

8 cellás lábmandzsetta:

A mandzsetta eredeti 4 cellája ketté van osztva, és ha a benne lévő levegő nyomása elér egy bizonyos értéket, akkor megnyílik a második fele is, ezáltal lesz a négy cellásból 8 cellás. A mandzsettákba gyárlilag kerül beépítésre a légvezeték, így annak összeszerelésével nem kell foglalkozni. 3 méretben kapható

Comfy lite:

 

8 cellás karmandzsetta-torzó kombináció, mely a kart, hátat, mellkast kezeli. 3 méretben, jobb és baloldali verzióban kapható.

Comfy lite

16 cellás nadrág:

Mindkét oldalán 8-8 cella működik, kezeli a csípőt, derekat is. Egy méret, de bővítőcsíkokkal mérete növelhető.

Comfy lite
Comfy lite

PCD készülékéhez speciális mandzsettákra van szüksége? Tekintse meg kínálatunkat!

Köztudott, hogy a nyirokmasszázs rendkívül jótékony hatással bír a szervezetre minden szempontból, ezért egyre több olyan berendezéssel lehet találkozni a gyógyászatban, amelyek biztosítják ezt a speciális masszázst. Hatalmas népszerűségnek örvendenek a PCD készülékek, ugyanis kis helyen is elférnek, könnyen mozgathatóak, szállíthatóak, így tulajdonképpen bárhol használhatóak. A berendezésekhez további kiegészítők is vásárolhatóak, mint például speciális mandzsetták, amelyek alkalmazásával szinte az egész test kezelhetővé válik!

PCD nyirokmasszázs gépekhez beszerezhető speciális mandzsetták két részre bonthatók, felső és alsótest szerint, így olyan kiegészítők vásárolhatóak meg a készülékekhez, amelyekkel akár az egész testet is masszíroztathatja, ezáltal tökéletes nyirokkeringést biztosíthat szervezetének! A PCD nyirokmasszázs gépekhez tartozó speciális mandzsetták alkalmazása veszélytelen, egyszerűen tisztán tarthatóak és nem utolsó sorban használatukkal garantált a gyógyulás!

Ha Önnek is szüksége van PCD készülékéhez speciális mandzsettákra, szerezze be kínálatunkból!