+36309493700 batka22@t-online.hu

Nyirokmasszázs gép, amivel saját otthonában gyógyulhat! Egyszerűen használható, praktikus, maximálisan hatékony gépekből választhat saját igényei szerint!

A nyiroködéma igencsak megkeseríti az érintettek életét, ám ma már szerencsére nem kell kompromisszumot kötni a betegség kellemetlen tüneteivel. A nyirokmasszázs gép hatékony megoldást nyújt nyirokbetegek számára, az orvosi kezelések során és a kozmetikai-szépségápolási területen alkalmazott gépek mellett ráadásul kaphatóak kifejezetten otthoni használatra szánt változatok. Lényegében egy légkompresszorról van szó, ami levegőt juttat a kezelőmandzsetták légkamráiba, és szabályozott nyomás által biztosítja a vér és nyirok elmozdulását, illetve terelését. A korszerű gép segítségével csökkenthetők a panaszok, és sokkal kényelmesebbé válhat a mindennapi élet, de fontos tudni, hogy egy okosan megválasztott nyirokmasszázs gép ennél jóval többet tud!

A nyirokrendszer elégtelen működésének kezelése az elsődleges, de nem az egyetlen funkciója a gépnek, az ugyanis bárki számára alkalmazható, aki a vér- és nyirokkeringés javítására keres megoldást. A nyiroködéma veleszületett és szerzett formájának kezelése mellett a nyirokmasszázs gép sikeresen használható zsírödéma, valamint alsó végtagi visszérelégtelenség tüneti kezelésére, mélyvénás trombózis megelőzésére, továbbá a betegség után visszamaradó állapot kezelésére és terhességi visszeres panaszok csökkentésére is.

nyirokmasszázs gép kiválasztása során mindig arra kell ügyelni, hogy az minden szempontból megfeleljen a pontos célnak, tüneteknek, egyedi igényeknek. Érdemes nagy figyelmet fordítani a légrekeszek számára és a nyomásszabályozás finomságára, hiszen elsősorban ezek a tulajdonságok határozzák meg a gép hatékonyságát. Ezen felül nem hagyható figyelmen kívül a nyirokmasszázs gép egyszerű kezelhetősége és a praktikus használat, adott esetben például a hordozhatóság.

Ha Ön is nyiroködémával küzd, esetleg a felsorolt egyéb problémák valamelyikében érintett, forduljon hozzánk bizalommal, és válasszon otthoni használatra szánt gépeink közül!