+36309493700 batka22@t-online.hu

Van kényelmes megoldás a nyiroködéma tüneteinek enyhítésére, ami hatékony és egyben abszolút felhasználóbarát. Ezt tudja a PCD-51 nyirokmasszírozó készülék!

Ha krónikus nyiroködémát diagnosztizáltak Önnél, pontosan tudja, milyen kínzó tüneteket tud produkálni a betegség. Rendszeres orvosi kezelésekkel ugyan kordában lehet tartani a panaszokat, a lelki egészségnek csöppet sem kedvez a kórházba járás, nem beszélve arról, mennyi időt emészt fel. Ki ne szeretne inkább a saját otthonában, ismerős környezetben és kényelemben, mégis hatékonyan dolgozni a nyiroködéma ellen?

A megoldás szerencsére már létezik is, hiszen ott a Lympha Press termékcsalád PCD-51 nyirokmasszírozó készüléke. A PCD-51 kisméretű, kompakt, ez azonban ne tévessze meg, hiszen nagy erő lakozik benne, teljesítményét tekintve a professzionális készülékek közé tartozik. A nyirokmasszírozó készülék otthoni használatra lett tervezve, ennélfogva kezelése rendkívül egyszerű.

A nyomás állíthatóságának köszönhetően a PCD-51 személyre szabható, Önnek csupán annyi a dolga, hogy betartja a szakorvos által javasoltakat. A készülék alkalmas egy vagy két végtag egyidejű kezelésére, kompatibilis a Lympha Press valamennyi négy- és nyolckamrás mandzsettájával. A nyiroködémán túl a PCD-51 használható egyéb perifériás keringési betegségek tüneteinek enyhítésére, beleértve a vénás elégtelenséget, emellett lelassult anyagcsere folyamatok esetén is kiváló.

Mivel arról van szó, hogy milyen életszínvonalat tud biztosítani magának, nehéz a nyiroködémával szembeni harc anyagi oldalát nézni, mégis elkerülhetetlen erre is gondolni, ha fontolóra veszi, hogy beszerez egy saját készüléket. A jó hír, hogy méretének és egyszerű kialakításának köszönhetően a PCD-51 abszolút megfizethetőnek számít a professzionális készülékek kategóriájában.

Ha szeretne megszabadulni az állandó kórházba járás terhétől, és úgy dönt, hogy beszerez egy nyirokmasszírozó készüléket otthonra, érdemes körülnéznie weboldalunkon, ahol mindent megtudhat a Lympha Press termékcsaládról. Kérdéseit szívesen megválaszoljuk, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!