+36309493700 batka22@t-online.hu
A Lympha Press készülékével ma már nem akadály a nyiroködéma otthoni kezelése. Tőlünk beszerezheti a gépet, és segítünk abban is, hogyan érje el vele a kívánt hatást!

Sokak életét keseríti meg a nyiroködéma, ami a tudomány mai állása szerint nem gyógyítható, a kezelésre viszont már van praktikus megoldás. Ha Ön is ezzel a problémával küzd, érdemes megismerkednie a Lympha Press otthoni használatra tervezett nyirokmasszázs gépével, amivel a kezelés nem csak hatékony, hanem egyben kényelmes is.

Az alkalmazás előtt azt javasoljuk, hogy konzultáljon egy szakorvossal, emellett azonban jó, ha elmélyül egy kicsit a témában, hiszen ha átlátja, milyen folyamatok zajlanak a testében, sikeresebbé teheti a nyiroködéma otthoni kezelését.

Mindenekelőtt fontos tudni, hogy a nyirok termelődése teljesen természetes, a keringési rendszer működésével járó jelenség. A keringés során az érfalakon keresztül kikerülő folyadékot nevezzük nyiroknak, melynek feladata a test legtávolabbi pontjairól is eltávolítani, kiszűrni a keringés és a jól működő immunrendszer „melléktermékeit” – elhalt sejteket, az elpusztított baktérium-maradványokat, vírusmaradványokat.

Egy egészséges szervezetben a kórokozók megszűrése után ezt a folyadékot visszajuttatják a vérkeringésbe a nyirokerek. Probléma akkor van, ha ezek nem működnek megfelelően, ami adódhat veleszületett rendellenességből, de lehet baleset, műtét következménye is. Ha tehát a nyirokvénák nem tudják maradéktalanul ellátni a feladatukat, lassan, de biztosan gyűlik a nyirok, ami egy idő után feszül, duzzad, mindez pedig fájdalommal járhat.

A nyirokmasszázs gép eredményes használatának kulcsa a telítődési idő, ami egyénenként változó, lehet néhány nap, de akár néhány óra is. Fontos, hogy nem kell megvárni, míg a duzzanat fájni kezd, ehhez pedig szükség van egy kis testtudatosságra. Figyelni kell a test jelzéseit, így lehet személyre szabni a kezelések gyakoriságát, ez a titka az életminőség javításának.

Ha felkeltette érdeklődését a Lympha Press nyirokmasszázs gépe, nézzen körül weboldalunkon, amennyiben pedig meggyőződött arról, hogy ez az, amire szüksége van, várjuk megkeresését!