+36309493700 batka22@t-online.hu

Lympha Press Optimal Plus hatékony megoldást kínál a nyiroködéma kezelésére. Rendelje meg a készüléket, és segítsen pácienseinek teljesebb életet élni!

A nyiroködéma kellemetlen tüneteire az orvostudomány jelen állása szerint nincs gyógymód, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne kezelni a betegséget, ezáltal pedig javítani az érintettek életminőségét. A Lympha Press Optimal Plus 912-es modellje a jelenleg elérhető legfejlettebb és legsokoldalúbb készülék, amit a nyiroködéma kezelésére fejlesztettek ki, ezért mindenképpen ajánlott ezzel is gazdagítani a rendelőt. Nézzük meg egy kicsit közelebbről, mit tud nyújtani a Lympha Press klinikai használatra szánt nyirokmasszírozó készüléke!

Lympha Press Optimal Plus egy 12 kamrás dinamikus kompressziós rendszer, ami többféle üzemmóddal és beállítási lehetőséggel tudja támogatni a betegek hatékony kezelését. A kezelési mód a páciens egyedi igényeihez, illetve állapotához igazítható, méghozzá egyedülálló módon, akár egy mobiltelefon segítségével is. A beépített Bluetooth modulnak köszönhetően ugyanis egy exkluzív mobilalkalmazáson keresztül is be lehet programozni a készüléket, így pedig egyszerűen testreszabhatóak a kezelések. A Lympha Press Optimal Plus segítségével külön üzemmódot lehet használni az ödéma és a fibrózis csökkentéséhez (Lympha sequential), valamint a disztális diszkomfort kezeléséhez (Wave peristaltic), továbbá van egy Pretherapy és egy Post-therapy üzemmód is. A nyomásszint beállítható csoportosan vagy külön az egyes kamrákhoz, és szintén beállítható a felfújási/leeresztési ciklusok közötti szünet. A Lympha Press Optimal Plus kompatibilis a különféle innovatív, kamrás kialakítású ruhadarabokkal, melynek köszönhetően a készülék széles körben alkalmazható.

Ha Ön is szeretne hatékony segítséget és korszerű, kényelmes kezelési módszert biztosítani pácienseinek, rendelje meg a Lympha Press Optimal Plus 912-es modellt! A nyirokmasszírozó készülék egyéb lehetőségeiről és műszaki tulajdonságairól is bővebben tájékozódhat, ha kapcsolatba lép velünk elérhetőségeink egyikén. Várjuk megkeresését!