+36309493700 batka22@t-online.hu

Lympha Press Mini Press 960 a nyiroködéma kezelésének legkényelmesebb megoldását biztosítja. Győződjön meg róla Ön is, rendelje meg a készüléket tőlünk!

Minden érintett jól tudja, hogy a nyiroködéma az élet valamennyi területére rányomja a bélyegét, és igencsak megnehezíti a mindennapokat. Egyelőre nincs ismert gyógyír, ami végleges megoldást jelentene, ez pedig azt jelenti, hogy meg kell tanulni együtt élni a betegséggel. Nem mindegy azonban, hogyan, hiszen a kezelésnek is többféle lehetősége van. Ha rendszeresen be kell járni a klinikára, az csak tovább nehezíti a helyzetet, azonban van ennél sokkal rugalmasabb és kényelmesebb megoldás is!

A Lympha Press készülékeivel jelentősen enyhíthetők a nyiroködéma okozta kellemetlen panaszok, ám a gyártónak még ezt is sikerült felülmúlnia. A termékcsalád legkisebb tagja, a Lympha Press Mini Press 960 kifejezetten otthoni használatra lett kifejlesztve, ami valódi kincs az érintettek számára, hiszen ez a kezelés legegyszerűbb módja. Az otthoni nyirokmasszázs gép megbízható és könnyen kezelhető, melynek köszönhetően bárki használatba veheti, aki szeretné kihasználni a korszerű technológia adta lehetőséget. Csekély súlyából adódóan a készülék könnyen hordozható, így utazások alkalmával sem kell lemondani a Lympha Press Mini Press 960 használatáról. A csomagban ráadásul többféle hálózati csatlakozó dugó kap helyet, ami lehetővé teszi, hogy a tulajdonosok szinte bármelyik európai országban alkalmazni tudják a gépet.

Lympha Press Mini Press 960 személyre szabott kezelést biztosít, ugyanis a nyomás értéke, valamint a kezelési idő is állítható rajta. A készülék valamennyi, a Lympha Press kínálatában megtalálható 12 kamrás kialakítású mandzsettával kompatibilis, így bármelyik testrész kezelhető vele. Fontos tudni azonban, hogy a nyirokmasszírozó készülék otthonra tervezett változata is megkívánja a szakorvossal történő egyeztetést ahhoz, hogy a kezelés maximálisan hatékony legyen.

Ha érdekli a lehetőség, nincs más dolga, mint kapcsolatba lépni velünk, és megrendelni a készüléket. Várjuk megkeresését!