+36309493700 forstnerkati@gmail.com

A nyiroködéma kezelésének bevált módja a nyirokmasszázs alkalmazása, amit gépekkel és manuálisan is el lehet végezni. A gépekhez kar és láb mandzsetta is választható.

Otthoni terápia nyiroködémára

A nyiroködéma egy olyan állapot, ami többek között a szervezet keringési rendszerének elégtelen működése következtében alakul ki. A nyirokkeringés és a vérkeringés nem tudja ellátni a feladatát, emiatt pedig a felesleges folyadék és méreganyagok nem tudnak távozni.

A gyógymód nagyon egyszerű és megfelelő alkalmazás mellett nagyon eredményes is. A nyiroködéma által érintett területet kell masszírozni és ezzel elérni, hogy a pangó nyirokfolyadék távozzon. A pneumatikus kompressziós terápia otthon is végezhető, méghozzá személyre szabottan.

A gép nyomást gyakorol a kijelölt területre a beállított erősségi fokozaton és csökkenteni tudja az ödéma mértékét, mérsékeli a duzzanat okozta panaszokat. A gépi masszázs előnye, hogy egyenletes kezelést tud nyújtani akár a nagyobb kiterjedésű testrészen is.

Az otthon használható, de utazásra is elszállítható gép kialakítása lehetővé teszi az egyszerű és kényelmes alkalmazást. A gép lényeges kiegészítői a mandzsetták, amik biztosítják a nyomásterápia sikeres működését.

A mandzsetták előnye:

– személyre szabható alkalmazhatóság

– teljes kényelem

– terápia közben egyéb tevékenységet is lehet folytatni

– több változatban is készülnek kiegészítők: kar mandzsetta, láb mandzsetta, teljes kompressziós kabát és kompressziós nadrág

– a terápia nem okoz fájdalmat vagy kellemetlen érzetet, enyhe nyomásérzésen kívül mást nem tapasztal a beteg, mert a mandzsetták levegővel telnek meg és így fejtenek ki nyomást

– nem kell számolni balesetveszéllyel, átmeneti vagy maradandó sérülést nem okoz az otthoni nyirokmasszázs gép

Az otthoni nyiroködéma terápia elvégzésére ajánljuk a PCD-51™ nyirokmasszázs gépünket, ami a kiegészítő mandzsetták használatával lokális kezelést tud nyújtani minden páciens számára. Amennyiben a készüléket szeretné megvásárolni, érdeklődjön a közzétett elérhetőségeink egyikén vagy rendelje meg azonnal a nyirokmasszázs gépet!