+36309493700 batka22@t-online.hu
1. Hogyan tudom beszerezni a saját Lympha Press-emet?

Ha Ön magyarországi illetékességű, forduljon bizalommal hozzánk: info@compri-med.hu
Ha más ország lakója, kérdezze a gyártót az Ön hazájában illetékes forgalmazóról.
Contact Us – Lympha Press  https://lymphapress.com

2. Hogyan használjam a Lympha Press-emet?

Használja az érvényes orvosi használati utasítás értelmében! A kezelési idő gyakorisága a limfödéma kezelésére egy óra naponta, vagy a vénák kezelésére kétszer egy óra naponta. Kövesse az utasításokat a kezelés idejének növelésére, lassan haladva a teljes kezelési idő felé!

3. Mikor váltsak a kezelések között?

Kövesse az orvosi használati utasítás instrukcióit! Miután az ödéma csökkent, a nyomást is csökkentse! Vegye fel a kapcsolatot a kezelőorvosával, mielőtt változtat a kezelési programon!

4. Melyik a legjobb testhelyzet a kezelés alkalmazásához?

Feküdjön kényelmesen az ágyra abban a testhelyzetben, amiben a legjobb a nyirokáramlás. Azonban sok páciens sokkal kellemesebbnek találja kanapén vagy állítható támlájú széken ülve a kezelést, miközben a lábait és karjait felrakja.

5. Hogyan tisztítsam a ruha tartozékait?

A ruha tartozékait enyhén mosószeres törlőkendővel tisztítsa, majd tiszta vízzel törölje le! Ezen kívül használhat alkoholos kendőt is, 70%-os alkohollal. Ha alkohollal tisztítja a ruhát, jól szellőző helyiségben tegye! Várja meg a teljes száradást, mielőtt használni kezdi a ruhát!

6. Mit viseljek a Lympha Press ruha alatt?

Viseljen kényelmes ruhát cipzárak és gombok nélkül! A melegítőnadrág zoknival és a hosszú ujjú felső jó választás. Az irritáció és az izzadás elkerülése érdekében ne használja a Lympha Press-t csupasz bőrön!

7. A pumpa hibát jelez, sárgán vagy pirosan világít, vagy nem működik. Mit tegyek?

Használja a hibaelhárítás útmutatóját a kézi használathoz! Győződjön meg arról, hogy a tápkábel be van dugva a pumpa hátuljába, az összes légvezeték megfelelő helyzetben van és jól csatlakozik! Ha a probléma továbbra is fennáll, hívja a Lympha Press forgalmazót!

8. Hogyan csomagoljam be a Lympha Press-emet utazáshoz?

A legjobb módja a Lympha Press szállításának, ha az eredeti csomagolásba és bélésbe rakja bele. Ha nincs meg a csomagolás, tegye a bőröndjébe a Lympha Press-t buborékfóliába csomagolva, néhány ruha közé! Ha szüksége van utazáshoz dokumentumokra, vegye fel a kapcsolatot a  Lympha Press forgalmazóval!

9. Használhatom a Lympha Press-t más országoban és/vagy más feszültségen?

Néhány Lympha Press modell multifeszültséggel működik (110-230V), így használható más országokban is az adapterrel. Más modellek igényelhetnek átalakítót. Ellenőrizze a kézikönyvben, vagy pedig vegye fel a kapcsolatot a Lympha Press forgalmazóval, és érdeklődjön a lehetőségekről!