+36309493700 batka22@t-online.hu

Korunk előrehaladtával, hogy egészségünket meg tudjuk őrizni, nagyfokú figyelmet kell szentelnünk az immunrendszerünknek, hiszen ezen múlik, hogy szerveztünk eredményesen szembe tud-e szállni az esetleges betegségekkel.

nyirokmasszázs segítségével számos betegséget meg tudunk előzni, hiszen egyik legjelentősebb érdeme ennek a kezelésnek, hogy nagymértékben javítja immunrendszerünk védekező képességét.

Az erős immunrendszer alapja a megfelelő nyirokáramlás. A nyirokmasszázs segítségével elő tudjuk segíteni a nyirokáramlás ideális lefolyását, melynek köszönhetően szervezetünk könnyebben elszállítja a káros salakanyagokat. Mindezek mellett a megfelelő nyirokáramlás elősegíti a sebek gyors gyógyulását, vagyis növeli a szervezetünk regenerálódását. Idős korban ennek óriási jelentősége van, hiszen a legyengült szervezet számos veszélynek van kitéve.

nyirokmasszázst ma már az orvostudomány is előszeretettel ajánlja, mivel jótékony hatásai tudományosan bizonyítottak. A masszázs során enyhe csavaró és pumpáló fogásokat alkalmaznak, így elősegítve a nyirokfolyadék eltávolítását a kötőszövetből.

Fordítson nagy figyelmet immunrendszere erősítésére, és bátran keressen fel minket otthoni használatra kifejlesztett gépeinkért!