+36309493700 batka22@t-online.hu

nyiroködéma okairól most többet megtudhat. Otthoni kezelésekhez ajánljuk nyirokmasszírozó készülékünket, próbálja ki bátran a berendezést!

nyiroködéma, más néven lymphoedema, igencsak kellemetlen betegség. Ez esetben egy olyan nyirok keringési zavar lép fel, amely a nyiroknedv növekedését idézi elő a szövetek között. A limfödéma egyik szembetűnő tünete a megduzzadt alsó végtagok. Ilyen állapotban még a zokni, lábbelik viselése is komoly problémákat okozhat, a betegek ideiglenesen úgy tudják csökkenteni a kellemetlenségeket, ha felpolcolják a lábukat este, így reggelre elmúlhat a duzzanat. Az, hogy a problémát mi válthatja ki, annak több oka is lehet. Érdemes ezekkel tisztában lenni, ugyanis az érintetek sokkal tisztább képet kaphatnak állapotukról.

limfödémát a nyirokér fejlődési rendellenessége válthatja ki elsősorban. Az alulfejlett nyirokérhálózat szintén kockázatokat jelenthet az érintettek esetében. Ezen kívül előfordulhat az is, hogy más betegségek váltják ki a nyiroködémát. Visszeresség, krónikus vénás elégtelenség, sőt még szépészeti beavatkozás miatt is kialakulhat a nyirok keringési zavara. Sajnos daganatos megbetegedés miatt felmerülő műtétek is válhatnak kiváltó okokká a betegséggel kapcsolatban. Bármelyik dologról is legyen szó, nagyon fontos, hogy az érintettek foglalkozzanak a tüneti kezeléssel, mert ellenkező esetben vénás trombózis is kialakulhat. Nem érdemes kockáztatni, minél hamarabb bele kell vágni a problémák megoldásába.

Ehhez cégünk otthoni kezelésekhez kínál nyirokmasszírozó készüléket, amellyel könnyedén be lehet indítani a nyirok áramlását. Vállalkozásunk berendezésével könnyedén megőrizheti megfelelő állapotát, folyamatosan tud gondoskodni a nyirokmasszírozásról. A készüléket könnyű alkalmazni, garantáljuk, hogy elégedett lesz vele. Honlapunkon bővebb információkat is találhat a berendezésről, használatáról. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.