+36309493700 batka22@t-online.hu
A nyiroködéma alapos ismerete segít a betegséget kordában tartani, gyógyítani. A nyiroködéma kezelése otthon, nyirokmasszázs géppel is sikeres.

Bizonyos betegségek tüneteinek súlyosbodása vagy éppen javulása szorosan összefügg az időjárással és az azzal járó hőmérséklet változással. Ilyen betegség a nyiroködéma is. A következő, rövid leírásban feltárjuk a nyiroködéma és a hőmérséklet közötti kapcsolatot. Ezzel az ismertetővel szeretnénk a betegségben szenvedőknek irányt mutatni és segíteni nekik a nehezebb napok átvészelésében.

A nyiroködéma duzzanata a hidegebb időben, alacsonyabb hőmérsékleten nyugalmi állapotban van. Ősszel és télen nem okoz különösebb kellemetlenséget. A tavasz és az azt követő nyár azonban már sokkal nagyobb kihívást jelent. A meleg hatására a duzzanat ugyanis növekedni kezd. Ennek nagyon egyszerű a magyarázata. Az érrendszer reagál a magasabb hőmérsékletre, az erek pedig a meleg hatására kitágulnak, ami azt jelenti, hogy többet is tudnak szállítani a nyirokból. A megélénkült nyirokáramlás azt eredményezi, hogy a szervezet nem tud megbirkózni ezzel a mennyiséggel és ödéma keletkezik.

A nyiroködémát ilyenkor fokozottan kell kezelni, mert a cél az ödéma visszaszorítása. Otthon is sokat tehet ezért a beteg. A bevált módszerek és eszközök közé tartozik a kompressziós harisnya viselése vagy a nyirokmasszázs alkalmazása kézzel vagy pedig otthoni géppel. Magas hőmérsékletnél, egy melegebb nyári időszakban nyugodtan lehet naponta többször is masszírozni, a tünetek súlyosságától függően. Egy korszerű gép megléte ilyenkor nélkülözhetetlen.

A nyirokmasszázs géppel történő kezelését csakis olyan berendezéssel végezze el, ami igazoltan biztonságos és hatékony is! Ilyen gépet talál a mi termékeink között. Rendelje meg és használja minden nap azért, hogy az egészségét és a jobb közérzetét tudja támogatni vele! A vásárlásról és a termékről is tudunk további tájékoztatást adni, ha kapcsolatba lép velünk a honlapon szereplő elérhetőségek bármelyikén! Kérjen árajánlatot!