+36309493700 forstnerkati@gmail.com
Ha egyetlen módszerrel sem tud megszabadulni a narancsbőrtől, könnyen lehet, hogy valójában nyiroködémája van. Mutatjuk, hogy mit érdemes tudnia és mi a megoldás!

A cellulit, vagyis ismertebb nevén a narancsbőr a hölgyek első számú ellensége, hiszen olyan bőrelváltozásról van szó, ami szinte bárkit érinthet, megszabadulni tőle azonban igazi kihívást jelent. Mivel közismert tény, hogy a kellemetlen probléma ennyire makacs, az érintettekben fel sem merül a lehetőség, hogy valami egészen más is állhat a háttérben, pedig fontos tudni, hogy a narancsőr és a nyiroködéma ránézésre könnyen összetéveszthető.

Mindkettő esetében hurkákhoz hasonlító duzzanatok jelennek meg, a bőr gyakran behúzódik a szőrtüszők körül, ráadásul a cellulithoz hasonlóan a nyiroködéma is jellemzően a csípőt, illetve az alsó végtagokat érinti. Azonban míg az előbbi kellemetlen esztétikai probléma, addig az utóbbi egy komoly betegség, ami jelentősen rontja az érintettek életminőségét.

Abban az esetben tehát, ha Ön is azt tapasztalja, hogy nem akar szűnni a narancsbőrnek vélt bőrelváltozás, célszerű felkeresnie egy szakorvost. A nyiroködéma ugyanis azt jelenti, hogy a szövetek oxigén, illetve tápanyag ellátása nem működik megfelelően a szervezetben, ami egy visszafordíthatatlan folyamat. Ha a nyirok felszaporodik, megjelennek a bőrön a jellegzetes duzzanatok, amit előbb vagy utóbb feszítő érzés és fájdalom kísér.

A nyiroködéma már önmagában is képes meggyötörni az érintetteket, ám megfelelő kezelés nélkül olyan szövődménybetegségekhez vezethet, mint a fekély, orbánc és vénás trombózis. Gyógyír nincs, a tünetek viszont hatékonyan csökkenthetők, a Lympha Press készülékeinek köszönhetően pedig akár kényelmes otthoni környezetben is történhet a kezelés.

Semmit sem veszíthet, ha megmutatja egy orvosnak a bőrét, hiszen lehetséges, hogy megkönnyebbülten távozik a rendelőből. Ha viszont nyiroködéma a bőrelváltozás kiváltó oka, a szakember útmutatása alapján elkezdheti használni a Lympha Press készülékeinek egyikét, és nem kell fájdalmaktól tartania. Ez utóbbi esetben forduljon hozzánk bizalommal!