+36309493700 batka22@t-online.hu
previous arrow
next arrow
Slider

Lympha-press Mini lympha kezelés végzésére alkalmas készülék

2×12 cellás készülék, lympha kezelés végzésére. A maximális nyomásérték 80 Hgmm. A készülék kezelése rendkívül egyszerű, egyik gombjával az idő állítható be 10-120 perc között, a másikkal a nyomásérték 20-80 Hgmm között. Súlya mindössze 5 kg, így könnyen szállítható.

Árajánlatért, és további információért keressen minket.

A mandzsetták használatából eredő higiéniai szempontok miatt bérlési, kölcsönzési lehetőségre nincs mód. Szíves megértésüket köszönjük!

Szeretné otthon is kezelni a lymphoedema-t?

A lymphoedema az emberi nyirokrendszer szerzett vagy veleszületett károsodása. A nem megfelelő működés következtében a folyadék felhalmozódhat az adott területen, ezáltal akár krónikus nyirokpanaszokat is előidézve. A betegség korai felismerése nagyon fontos tényező a kezelésben. A lymphoedema otthoni kezelésében hasznos segítőtárs a Lympha-Press Mini. Ez a készülék a Lympha-Press kompakt változata.

Amit tud:

  • Sok más otthoni használatra gyártott készülékkel ellentétben, a Lympha-Press Mini hatékonyságában nem különbözik a kórházban használt nagyobb változattól.
  • Mivel kisebb, mint kórházi társa, így könnyen hordozható, akár utazás alkalmával is.
  • A drenázs masszázst alkalmazza, ami fájdalommentes és a jelenleg ismert leghatékonyabb kezelése a lymphoedema-nak.

Ha szeretné a kézi masszázst kiegészíteni, akkor ez a tökéletes megoldás az Ön számára. Ezzel a készülékkel segíthet magának otthona kényelmében is. Nem kell várótermekben feszengeni, vagy segítséget kérni, mert használata egyszerű. Ha épp nincs ideje a két órás masszázsra, akkor kevesebbre is állíthatja, ahogy ráér napközben.

Ha Ön az otthonában szeretné javítani állapotát, rendeljen még ma egy Lympha-Press Mini-t!

Út közben is gyógyulás!

nyiroködéma sokak életét megkeseríti, hiszen kellemetlen tünetei nehézkessé teszik a mozgást, és esztétikailag is zavaró lehet. Annak érdekében, hogy Ön a lehető legkevesebb kényelmetlenséggel kezelhesse problémáját, olyan készüléket ajánlunk Önnek, amellyel saját maga is segíthet enyhíteni a tüneteket!

Miért jó a Lympha-press Mini? Noha hatékonyságában nem marad el az egyéb gépektől, mégis hordozható megoldást nyújt a problémára. Ön nem lesz többé a várótermekhez kötve, hiszen nem csak otthonában, hanem akár még egy nyaralás során is nyugodtan használhatja a gépezetet, hogy a nyiroködéma kezelése ilyenkor se maradjon félbe! Mivel így a használat folytonos lehet, megszakítás nélküli kezelésekkel dolgozva a gyógyuláson, nem fog visszaesni az állapota csak azért, mert hosszabb időre utazott el!

Vigye magával Ön is a gyógyulás zálogát mindenhova, válassza bizalommal nyiroködéma kezelő gépeinket, és nem fog csalódni az eredményben! Mi a szabadságot adjuk Önnek és az egészséget – rendeljen bátran!

Ajándékozzon egészséget!

Az egészségünk a legnagyobb kincsünk. Erre gyakran csak akkor jövünk rá, ha valamilyen betegség felüti fejét az életünkben, és megtapasztaljuk, mennyire magától értetődőnek vettük addig, hogy lélegzünk, járunk, látunk, azt teszünk szabadon, amit akarunk. Ennek a szabadságnak könnyen vége szakadhat az ödémás, dagadt láb miatt vagy a nyirokrendszer megbetegedése következtében. Ilyenkor nem kívánunk mást, csak azt, hogy minden újra a régi legyen, és visszakapjuk a megszokott egészségünket, a jól ismert szabadságunkat.

Éppen ezért kiváló, praktikus és tökéletes ajándék lehet akár egy otthoni nyirokmasszázs gép is azon szeretteink, ismerőseink számára, akikről tudjuk, hogy nyirok- és vénás keringésük nem működik megfelelően. Ez a jelenség számos tünetet produkálhat, így visszerek, vérömlenyek, ödéma megjelenését, elnehezült anyagcserét és így tovább. Az otthoni nyirokmasszázs gép segítségével minden beteg képes a nyirokkeringését élénkíteni, és az ebből származó jótékony hatásokat azonnal tapasztalni.

nyirokmasszázs gép éppen ezért nem csupán jó ötlet, de nélkülözhetetlen berendezés, hiszen maga a megtestesült egészség!