+36309493700 batka22@t-online.hu

Lympha-Press Ballancer 606 vissza tudja adni a lábak fiatalos szépségét! Új külső megerőltető fizikai aktivitás nélkül!

A kor, az életmód, a káros környezeti hatások együttesen nyomot hagynak a fizikai megjelenésünkön. Ennek egyik megnyilvánulása például a cellulit. A cellulit nem kíméli a fiatalabb korosztályt, sőt azokat sem, akik egyébként egészséges életmódot követnek. A laza, göröngyös bőrfelszín a combok és a fenék területén, sok hölgy önbizalmát súlyosan csökkenti. A jó hír, hogy létezik hatékony megoldás a cellulit csökkentésére, ezzel együtt pedig az alakformálásra is, mégpedig a Lympha-Press Ballancer 606 a formájában!

Lympha-Press Ballancer 606 egy professzionális, pneumatikus masszírozó készülék. Légkamrák segítségével fejt ki gyengéd nyomást, masszíroz és ezzel stimulálja a fenék, a felkar, a csípő és a combok területét. A rendszeres kezelés következtében a kezelt terület izmai tónusosabbak lesznek, a bőr feszesebb és fiatalosabb, a megjelenés pedig vonzóbb. A Lympha-Press Ballancer 606 több programon keresztül fejti ki a látható és érezhető hatását. A mandzsettákon keresztül különböző erősségű masszázs éri a bőr felszínét, illetve az izmok mélyebb rétegeit, ami hatással van a vérkeringésre és a nyirokkeringésre is. A Lympha-Press Ballancer 606 pozitívan hat az emésztésre, friss oxigénnel látja el a vérkeringést, szépíti a bőrt, salaktalanítja a szervezetet. A Lympha-Press Ballancer 606 tónusosabb, vékonyabb alakot, puhább, feszesebb bőrt, jobb közérzetet nyújt a kezelések eredményeként.

Lympha-Press Ballancer 606 készülék megrendelése egy kifizetődő befektetés, hiszen az egészséget és a jó közérzetet is támogatja, illetve szinten tartja, méghozzá hosszú távon! Egyszerűen hozzá tud jutni ehhez a termékhez, csak meg kell rendelnie tőlünk, mi pedig vásárlás után kiszállítjuk Önnek! A készülékről van kérdése? Lépjen kapcsolatba a munkatársainkkal az egyik, megadott elérhetőségünkön!